Parkour-kerhot alkaneet

Lähde: Uutiset

Haminan malli harrastamiseen - hankkeessa toteutetaan yhteistyössä Parkour-Akatemian kanssa Parkour-kerhoja syyslukukauden loppuun. Parkour Akatemialla on yli 10 vuoden kokemus lajin opettamisesta ja se on kehittänyt innostavia ja turvallisia tapoja opettaa lajia. Kerhot on suunnattu peruskouluikäisille eikä aikaisempaa kokemusta parkourista tarvita.

Haminan malli harrastamiseen – hankkeen päätavoitteena on haminalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden lisääminen mahdollistamalla heistä jokaiselle mieluisa ja maksuton harrastus sekä tarjota uusia harrastuksia koulupäivän yhteyteen koululaisten toiveita toteuttaen koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyöllä. 4H-yhdistys järjestää Parkour-Akatemian kanssa yhteistyössä neljällä koululla järjestetään Parkour-kerhoja syyslukukauden loppuun.

Parkour Akatemialla on yli 10 vuoden kokemus lajin opettamisesta mm. erilaisten ratojen ja pelien avulla hyvin monenlaisille oppijoille. Kerhojen sisällöt on tuotettu Suomen kokeneimpien parkour-ohjaajien vankkaan ammattitaitoon ja kokemukseen pohjautuen. Aikaisempaa kokemusta parkourista ei tarvitse olla, sillä jokaisesta tehtävästä on useampi versio, joiden avulla vaikeusaste sovitetaan kullekin sopivaksi. Kerhossa tehdään ylityksiä, alituksia ja turvallisia temppuja. Kerho etenee systemaattisesti kerta kerralta opettaen uusia taitoja jo opitun päälle. Kerhojen opetusmateriaali esitetään mobiilipelin muodossa, jota pääsee pelaamaan millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Pelaajien ei tarvitse kirjautua tai luoda omia käyttäjätunnuksia tai ladata sovellusta. Kerholaisia koskee ryhmätapaturmavakuutus.

AIKATAULUT:

ASEMAN KOULU

1.-3. lk. ma klo 14-15

4.-6. lk. ma klo 15-16

POITSILAN KOULU

1.-3. lk ti klo 13-14

  1. – 6. lk ti klo 14-15

NEUVOTTOMAN KOULU

1.-3. lk ke klo 13-14 – ryhmä täynnä!

4.- 6. lk ke klo 14-15

HUSULAN KOULU – ryhmät täynnä!

1.-3. lk pe klo 13-14

4.-6- lk pe klo 14-15

Ensimmäisellä kerralla mukaan tiedot osallistujasta ja huoltajasta, sekä huoltajan yhteystiedot.

Lisätietoja:

Jenny Amperla, nuorisokoordinaattori, jenny.amperla@hamina.fi puh. 0405900602

Heidi Paukkunen, hankekoordinaattori, heidi.paukkunen@hamina.fi puh. 0504731962

Suositut kortit

Haminan kansalaisopisto tarjoaa: Tuokio Eino Leinon seurassaYleistä
Maaliskuun lauluista Lapin kevääseen. Seija Kelavirta ja Annukka Järvi kääntelevät sivuja Eino Leinon elämän kuvakirjasta laulaen ja tarinoiden 
kaikille Leinon tuotannon ystäville. 
Kesto noin 1 tunti
Haminan kirjaston Kasper-salissa
5.11.2021 klo 18.00
-Vapaa pääsy-
Nyt jos koskaan on hyvä aika tulla harrastamaan kansalaisopistoon!Yleistä
Huomaathan, että syysloman jälkeen on huokeaa ilmoittautua kursseille! Syyslukukauden hinnasta ale on 70%. Kurssien kohdalla lukevan, täyden hinnan sijaan siis syyskauden hinta VAIN 30% ilmoitetusta hinnasta. Alennus koskee jo alkaneita kursseja.

Nyt jos koskaan on hyvä aika tulla harrastamaan! Kurkista, onko kurssilla tilaa ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu soittamalla opiston toimstoon p. 040 199 1234 saadaksesi alennuksen
Perhepolku®-verkkokurssi pikkulapsiperheille (0-6v) Kymsoten alueellaYleistä
Kymsote tarjoaa alueensa pikkulapsiperheiden (0-6v) käyttöön ilmaisen verkkokurssin 1.5.2021-31.12.2021 väliseksi ajaksi. Kurssi löytyy osoitteesta: perhepolku.fi/verkkokurssi

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Tule mukaan Perhepolku®-verkkokurssille.
Kymsote tarjoaa kaikille alueensa pikkulapsiperheille (0-6v) ilmaiseksi mahdollisuuden osallistua Perhepolku®-verkkokurssille. Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä. Itsenäisesti tehtävällä kurssilla voi esimerkiksi testata oman itsemyötätuntonsa ja kirjoittaa itselleen myötätuntoisen kirjeen. Kurssi sisältää lisäksi tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita lapsiperheen arjesta. Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa tukea vanhemmuuteensa. Vanhemmat suosittelevat verkkokurssia toisille perheille.

Tervetuloa mukaan kurssille!
perhepolku.fi/verkkokurssi
Mitä tuotteita haluaisit museokauppaan?Yleistä
Museokauppojen suosio on kovassa nousussa lahjojen ja tuliaisten ostopaikkoina.  Millaisia tuotteita haluaisit löytää valikoimistamme? Kehittämisideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!
LiikuntaneuvontaYleistä
Lähde kohentamaan elämänlaatuasi liikunnan avulla.
Lähde mukaan liikuntaneuvontaan tai pienryhmävalmennukseen.

Liikuntaneuvoja Pyry Liikkanen 
pyry.liikkanen@hamina.fi
040 199 1779
Liikunnallisia tapahtumiaYleistä
Millaisia liikunnallisia tapahtumia toivoisit Haminassa järjestettävän?
Tervetuloa HaminAppi-sovellukseen!Yleistä
Tervetuloa HaminAppiin! HaminAppi on haminalaisten ja Haminasta kiinnostuneiden mobiili osallistumiskanava, jonka kautta voit ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Haminapin avulla pysyt kärryillä ajankohtaisimmista asioista, saat uusimmat uutiset, tapahtumatiedot ja paljon muuta. Voit sovelluksen kautta antaa myös suoraa palautetta kaupungille.