Haminan nuorisopalveluiden talvilomaviikko !

Lähde: Uutiset

Kymenlaakson koronatilanne sallii tiettyjen toimintojen avaamisen asteittain maaliskuun alusta lähtien. Näin ollen olemme laatineet talvilomaviikoksi aikataulun, jolloin voimme ottaa nuorisotiloille kahdeksan nuorta kerrallaan.

Kuva Uuden-Summan nuorisotilalta.

Avaamme nuorisotiloja Yhteisötalo Manskilla, Ruissalossa ja Uudessa-Summassa. Nuorisotilatoiminta kohdennetaan nyt seitsemäsluokkalaisista 17-vuotiaisiin nuoriin. Alla olevan linkin kautta pääset ilmoittautumaan haluamallesi nuorisotilalle, sinulle sopivaan aikaan. Varaathan itsellesi vain yhden vuoron. Voit ilmoittautua myös nuorisotyöntekijöille ja kysyä muita vapaana olevia vuoroja esimerkiksi whatsappin kautta!

Varaa paikkasi täältä! 

Nuorisotyöntekijät:

Satu Lampinen 040 1991 863

Kaisa Lassila 050 4083 214

Heidi Kuikko 0400 466 924

Jimi Penttinen 040 1991 600

Nuorisotiloilla huolehditaan käsihygienista, turvaväleistä ja maskin käyttöä erittäin vahvasti suositellaan.

Suositut kortit

Talvilomalla ulkoillaan!Yleistä
Tänä vuonna ulkoilemme lähiluonnossa, liukastelemme enemmän tai vähemmän. ⛄
Lomaviikon lopulle on luvassa taas talvikeliä ja luistelujäätkin taas jäätyvät luistelukuntoon. 😊 Käytössä on myös pulkkamäet, Uuperi, ladut, luonnossa vaeltelu, linnunlaulun kuuntelu 😃
Tulipaikat löytyy vaikkapa retkikartta.fi -sivustolta, kun lataat näkyviin retkeilykartat ja reitit. Tai puhelimen Karttaselain -sovelluksesta :)
Tiedote: Koronarajoitukset ja suositukset kansalaisopiston toiminnassaYleistä
Haminan kansalaisopiston opetustoiminta käynnistyi kevätlukukaudella poikkeuksellisesti vasta viikolla 3 (18.1.2021 eteenpäin). Koronarajoitukset ja suositukset jatkuvat kansalaisopiston toiminnassa ja jatkavat etäopetusta 28.2.2021 saakka,  tarkoittaen etäopetuksen jatkuvan helmikuun loppuun asti.

- Kurssit, joiden kohdalla opinto-oppaassa lukee niiden voivan alkaa tai jatkua etäkurssina, käynnistyivät etäopetuksena 18.1.2021. Myös ne alle 15-vuotiaiden kurssit, joilla osallistumismäärä ylittää 10 (mukaan lukien opettajat) ja, jotka ovat ilmoitettu voivan alkaa etäkursseina, käynnistyvät etäopetuksena.

- Yksilöopetustunnit (musiikki) voivat aloittaa lähiopetuksena erikseen sovitusti. Varmista opettajalta tunti ja opetustila!

- Kaikki muut kurssit alkavat tämän hetkisen tiedon mukaan lähiopetuksena maaliskuussa talviloman jälkeen viikolla 10. Myös etäkurssina alkaneet siirtyvät tällöin lähiopetukseen.
”Raja”-taidekilpailu ja näyttely 2021Yleistä
Huomio kaikki lukiolaiset, kansalaisopiston taideharrastajat ja visuaalisten alojen opiskelijat ✍️🎨📸 Repin-instituutti järjestää 15-vuotisjuhlan kunniaksi ”Raja”-taidekilpailun ja näyttelyn. Kilpailuteoksen tulee olla kaksiulotteinen, muutoin tekniikka on vapaa (maalaus, digitaalinen maalaus, piirustus, sarjakuva, grafiikka, valokuva jne). Kilpailuaika on 15.1.2021-30.4.2021.
Mitä tuotteita haluaisit museokauppaan?Yleistä
Museokauppojen suosio on kovassa nousussa lahjojen ja tuliaisten ostopaikkoina.  Millaisia tuotteita haluaisit löytää valikoimistamme? Kehittämisideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!
LiikuntaneuvontaYleistä
Lähde kohentamaan elämänlaatuasi liikunnan avulla.
Lähde mukaan liikuntaneuvontaan tai pienryhmävalmennukseen.

Liikuntaneuvoja Pyry Liikkanen 
pyry.liikkanen@hamina.fi
040 199 1779
Liikunnallisia tapahtumiaYleistä
Millaisia liikunnallisia tapahtumia toivoisit Haminassa järjestettävän?
Tervetuloa HaminAppi-sovellukseen!Yleistä
Tervetuloa HaminAppiin! HaminAppi on haminalaisten ja Haminasta kiinnostuneiden mobiili osallistumiskanava, jonka kautta voit ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Haminapin avulla pysyt kärryillä ajankohtaisimmista asioista, saat uusimmat uutiset, tapahtumatiedot ja paljon muuta. Voit sovelluksen kautta antaa myös suoraa palautetta kaupungille.