Tammikuun ulkoilut ikäihmisille!

Lähde: Uutiset

Sisätilojen sulkemisen ja liikuntaryhmien ja kohtaamispaikkojen sulkeutumisen myötä kaupunki tarjoaa vanhuksille ja ikäihmisille ulkoiluapua. Miksei mukaan voisi lähteä kaikenikäiset?

Kaupungin liikuntapalvelut järjestää joulun jälkeenkin ohjattuja ulkoiluja haminalaisille. Pääkohderyhmänä ovat etenkin ikäihmiset ja vanhukset, jotka kokevat yksinäisyyttä tai eivät uskalla lähteä yksin ulos. Turvaväleistä ja hygieniasta pidetään huolta tietenkin.

Ohjelmassa on kokoontumisia eri kylillä ja kaupunginosissa. Jos et löydä itsellesi sopivaa kokoontumispaikkaa, soita Mika Soidinsalo puh. 040 5088 238 ja pyydä ulkoilukaveri kotiportillesi!

Jos haluat löytää uuden ystävän ulkoiluillesi, tule paikalle. Eri kuntoiset ulkoilevat eri vauhtia, mutta eiköhän kaikille löydy juttuseuraa! Tavoitteena on löytää uusia ulkoiluystäviä, jotta ulkoilua voisi jatkaa senkin jälkeen, kun ohjaaja on siirtynyt takaisin muihin töihin.

Ulkoilu on kuitenkin tärkeä osa päivittäisiä rutiineja, vaikka pienenkin matkan verran. Koronan ehkäisyssä vahvan yleiskunnon merkitys on suuri, joten kaupunki haluaa mahdollistaa tuetun ulkoilun jouluaikana, kun kaikki sisäliikuntatilat ovat kiinni.

Kaupungin liikuntapalvelujen järjestämät ulkoilut
tammikuussa

Maanantai

9 Haminan liikuntahalli, Kaarlonkatu 3

9 Pitäjänsaaren leikkikenttä

11 Sibeliuskatu / Maariankatu risteys

13.30 Jäähalli, Kiekkokuja

Tiistai

10 Tokmannin piha

10 Tallinmäen kenttä

Keskiviikko

9 Ruissalon liikuntahalli

9 Teollisuuskatu / Hevoshaankatu risteys

12 Leislahden koulu, frisbeegolf

Torstai

9 Haminan liikuntahalli

9 Tarkka-ampujankatu 1 parkki

11 Senioripuisto

14 Tompurinmäki, leikkikenttä

14 Poitsilan koulun kenttä

Perjantai

9 Husula, Iitanpirtti

10 Ruissalo, kirjasto

Tule mukaan myös rollaattorin tai Eslan kanssa!

Ulkoillaan yhdessä, muistetaan turvavälit!

Info Mika Soidinsalo 040 5088 238

Suositut kortit

Duunitreffit kesä- ja kausitöiden hakemiseen järjestetään netissä 28.1.2021Yleistä
Kymenlaakson suurin, kaikille avoin ja maksuton rekrytointitapahtuma Duunitreffit järjestetään torstaina 28.1.2021 KLO 14-17 verkkotapahtumana.

KIIKARISSA KESÄTYÖ? OSALLISTU REKRYTAPAHTUMAAN!
Etsitkö kesä- tai kausityötä? Tarvitsetko lisäansioita opintojen oheen? @duunitreffit Kymenlaakson suurin rekrytointitapahtuma Duunitreffit on koko Kymenlaakson alueella tammikuussa järjestettävä rekrytapahtuma, joka toteutetaan Tavata-alustalla verkossa. Virtuaali- rekrytapahtuma on turvallinen tapa etsiä (kesä)töitä aikoina, kun kasvokkain tapaaminen ei onnistu. Paikalla tapahtumassa on työnantajia Haminan, Kotkan ja Kouvolan alueilta. Nähdään Duunitreffeillä, virtuaalisesti verkon välityksellä!

toimi näin:
1. Mene osoitteeseen tavata.events ja paina ruudun ylälaidasta rekisteröidy-painiketta. Kirjautumisen jälkeen Tavata-palvelu kysyy sinulta tarvittavat tiedot, Muokkaa ne käyttäjäprofiili-sivulla.
2. Valitse Tapahtumat-painike sivun ylälaidasta ja liity tapahtumaan koodilla RE8MI3. Valitse tapahtuman sisältä Profiili-välilehti ja täytä tapahtumakohtaiset tietosi annettuihin kenttiin.
3. Näe tapahtumaan osallistuvien yritysten tiedot ja työpaikat Tavatasta, nettisivuilta duunitreffit.fi tai kurkkaa ne Instagramista/Facebookista @duunitreffit 
4. Osallistu tapahtumaan 28.1 klo 14-17.
”Raja”-taidekilpailu ja näyttely 2021Yleistä
Huomio kaikki lukiolaiset, kansalaisopiston taideharrastajat ja visuaalisten alojen opiskelijat ✍️🎨📸 Repin-instituutti järjestää 15-vuotisjuhlan kunniaksi ”Raja”-taidekilpailun ja näyttelyn. Kilpailuteoksen tulee olla kaksiulotteinen, muutoin tekniikka on vapaa (maalaus, digitaalinen maalaus, piirustus, sarjakuva, grafiikka, valokuva jne). Kilpailuaika on 15.1.2021-30.4.2021.
Kuukauden kumppani -sarjaYleistä
Haminan kaupunki tekee paljon yhteistyötä erilaisten tahojen ja toimijoiden kanssa. Näitä toimijoita esitellä Kuukauden kumppani -sarjassa. 😊

Tähän mennessä esittelyvuorossa ovat olleet:

Joulukuu – Haminan Pallo-Kissat ry
Marraskuu – Kaakonkulman 4H-yhdistys
Lokakuu – Haminan lasten ja nuorten kerhotoiminnan tuki ry – Soitinlainaamo-Hamina
Syyskuu – Haminan seurakunnan lapsityö
Kesäkuu – Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia (EKA)
Toukokuu – Koulutus Elämään säätiö
Huhtikuu – Cursor & varhaiskasvatus ja opetus: Yrittäjyyskasvatus
Maaliskuu – Haminan rannikkopajat: Kodinpaja & Talkkaripaja
Helmikuu – Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri 
Tammikuu – Kumppanuustalo Hilma
Mitä tuotteita haluaisit museokauppaan?Yleistä
Museokauppojen suosio on kovassa nousussa lahjojen ja tuliaisten ostopaikkoina.  Millaisia tuotteita haluaisit löytää valikoimistamme? Kehittämisideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!
LiikuntaneuvontaYleistä
Lähde kohentamaan elämänlaatuasi liikunnan avulla.
Lähde mukaan liikuntaneuvontaan tai pienryhmävalmennukseen.

Liikuntaneuvoja Pyry Liikkanen 
pyry.liikkanen@hamina.fi
040 199 1779
Liikunnallisia tapahtumiaYleistä
Millaisia liikunnallisia tapahtumia toivoisit Haminassa järjestettävän?
Tervetuloa HaminAppi-sovellukseen!Yleistä
Tervetuloa HaminAppiin! HaminAppi on haminalaisten ja Haminasta kiinnostuneiden mobiili osallistumiskanava, jonka kautta voit ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Haminapin avulla pysyt kärryillä ajankohtaisimmista asioista, saat uusimmat uutiset, tapahtumatiedot ja paljon muuta. Voit sovelluksen kautta antaa myös suoraa palautetta kaupungille.