Waltti-kortti myynnissä Linnoituksen uimahallilla myös maanantaisin

Lähde: Uutiset

Vaikka Linnoituksen uimahalli palvelee uimareita elokuussa tiistaista lauantaihin, voi Waltti-kortin ostaa ja ladata uimahallin kahviosta myös maanantaisin klo 11-17.30.

Bussi, linja-auto sisäkuva

Koska koulut alkavat viikolla 33 ja myös seudun julkinen liikenne jatkuu lähes normaalisti elokuussa, Haminassa Waltti-kortteja myydään arkisin ja lauantaisin Linnnoituksen uimahallilla. Muistathan, että Waltti-kortin saat myös kätevästi ostettua ja ladattua verkosta os. waltti.fi.

Suositut kortit

Tarjolla digitaitoja neuvonnan ja koulutuksen kauttaYleistä
Kymenlaakson digitaidot -hankkeen kautta tarjotaan maksutonta digineuvontaa esimerkiksi kännykän tai tabletin käyttöön. Ohjausta on tarjolla myös yhdistyksille.

YKSILÖLLINEN DIGINEUVONTA 5.10.-30.11.2020
Neuvontaa esim. kännykän, tabletin tai tietokoneen käyttöön on tarjolla Haminan pääkirjaston lukusalissa, Rautatienkatu 8, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14.
Ajan saat varattua numerosta 050 413 1492 (Jouni) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14 välillä.
Tulethan neuvontaan vain terveenä ja muistat hyvän hygienian.

PUHELINDIGINEUVONTA 5.10.-30.11.2020
Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 on tarjolla puhelindigineuvontaa. Sieltä saat opastusta esim. kännykän, tabletin tai tietokoneen käyttöön. Opastuksen numero on 050 572 8859 (Joosa).

PERUSTAITOJEN OHJAUSTA YHDISTYKSILLE
Yhdistykset voivat varata ajan Haminan kansalaisopiston järjestämään perusdigitaitojen ohjaukseen. Tällaisia taitoja voivat olla perustaitojen lisäksi esimerkiksi etäyhteyksien tai tabletin käyttäminen. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä ja se suunnitellaan yhdistyksen tarpeiden mukaan.

Lisätietoja perusdigitaitojen ohjauksesta antaa suunnitteluopettaja Tuija Teräslahdelta numerosta 040 354 5109 tai sähköpostitse tuija.teraslahti@hamina.fi.

DIGIOPAS -KURSSI
Digioppaat ovat vapaaehtoisia vertaisohjaajia, jotka auttavat ja neuvovat toisia älylaitteiden tai internetin käytössä. Kurssilla osallistujalla tulee olla hyvä peruskäyttö hallussa ja halu auttaa toisia. Kurssi on maksuton ja kestää noin 8-10 tuntia, 2 tuntia kerrallaan Kumppanuustalo Hilmassa, Kadettikoulunkatu 3. Lisätietoja digiopas -kurssista saat suunnitteluopettaja Tuija Teräslahdelta numerosta 040 354 5109 tai sähköpostitse tuija.teraslahti@hamina.fi.

Kaikki opastukset sekä Digiopas -kurssi ovat maksuttomia. Ne ovat osa Kymenlaakson digitaidot -hanketta ja sen rahoittaa Opetushallitus.
Kansalaisopiston lyhytkurssejaYleistä
Kansalaisopistolla käynnistyy vielä useita lyhytkursseja syksyn aikana!
Ohjelmassa on mm:
- Makrame -seinäkoriste 27.10. alkaen
- Äänenkäytön peruskurssi opettajille ja muille äänityöläisille 29.10. alkaen
- Seinäkiipeilyn alkeiskurssi 1.11.
- Kainuulainen Tommi-puukkokurssi 6.11. alkaen

Tutustu lisää ja ilmoittaudu kursseille: https://www.opistopalvelut.fi/hamina/
Mitä tuotteita haluaisit museokauppaan?Yleistä
Museokauppojen suosio on kovassa nousussa lahjojen ja tuliaisten ostopaikkoina.  Millaisia tuotteita haluaisit löytää valikoimistamme? Kehittämisideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!
LiikuntaneuvontaYleistä
Lähde kohentamaan elämänlaatuasi liikunnan avulla.
Lähde mukaan liikuntaneuvontaan tai pienryhmävalmennukseen.

Liikuntaneuvoja Pyry Liikkanen 
pyry.liikkanen@hamina.fi
040 199 1779
Liikunnallisia tapahtumiaYleistä
Millaisia liikunnallisia tapahtumia toivoisit Haminassa järjestettävän?
Tervetuloa HaminAppi-sovellukseen!Yleistä
Tervetuloa HaminAppiin! HaminAppi on haminalaisten ja Haminasta kiinnostuneiden mobiili osallistumiskanava, jonka kautta voit ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Haminapin avulla pysyt kärryillä ajankohtaisimmista asioista, saat uusimmat uutiset, tapahtumatiedot ja paljon muuta. Voit sovelluksen kautta antaa myös suoraa palautetta kaupungille.