Tervetuloa lauantaitorille 1.8. alkaen

Lähde: Uutiset

Haminan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Elina Inkeroinen-Lalu avaa kesän ohjelmalliset lauantaitorit 1.8. klo 11. Puheenvuoron jälkeen Vepan lavalla Haminan kauppatorilla esiintyy Akat ja ukot.

Haminan kauppatori

Muita esiintyjiä lauantaitoreilla ovat 8.8. Redi, 22.8. Säkkijärvi soi, 29.8. Haminan Viihdelaulajat ja 5.9. Sirkuskoulu Rainbow ja Haminan karjalaiset nuoret.

Ohjelmalliset lauantaitorit järjestetään jatkuvaluonteisen toritoiminnan puitteissa. Elokuun alusta alkaen hallitus on lieventänyt kokoontumisrajoituksia siten, että enintään 500 henkilön kokoontumisia sisä- ja ulkotiloissa voidaan järjestää ilman erityisiä edellytyksiä. Suositukset turvallisuutta parantavista käytännöistä turvavälien ja hyvän hygienian huomioimisesta ovat edelleen voimassa. Elomarkkinoiden aikaan 15.8. ei ole lauantaitoria. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tervetuloa! Kulttuuripalvelut.

Suositut kortit

Seurapaitapäivä tiistaina 29.9.Hyvinvointi & osallisuus
Valtakunnallista seurapaitapäivää vietetään taas tiistaina. 
Ota kuva itsestäsi tai seuravaatteesta ja lähetä se meille! 
Pieni tarinakin mahtuu mukaan 😉
#seurapaitapäivä #liikkuvahamina
Oletko käynyt kokeilemassa torin laidalla sijaitsevaa polkupyörien huoltopistettä?Vapaa-aika
Haminan torilla, Fredrikinkadun ja Isoympyräkadun kulmassa, sijaitsee monikäyttöinen polkupyörien huoltopiste. Itsepalveluna toimivilla huoltopisteellä voi esimerkiksi täyttää polkupyörän tyhjenneet renkaat. Lihasvoimalla toimivaa jalkapumppua on helppo käyttää ja se sopii moneen erilaiseen venttiiliin. 

Huoltopisteeltä löytyy myös teräsvaijerilla kiinnitetyt työkalut polkupyörän perushuoltoon. Kiintolenkkiavaimella ja kuusiokoloavaimilla voidaan mm. säätää satulan ja sarvien korkeutta. Pyörän voi nostaa roikkumaan tolpan tukiputkien varaan, jolloin huolto on helpompi toteuttaa seisaalleen.
Haminan syysmarkkinat 8.-9.10.2020Tapahtumat
Haminan perinteiset syksyn markkinat kauppatorilla

Myyntiajat 
to 7-18
pe 7-18

Tervetuloa!
Tilaa Hamina Bastionin uutiskirje!Tapahtumat
Tiedotamme Hamina Bastionin asioista noin kerran kuukaudessa silloin, kun tapahtumia tai muuta tiedotettavaa on. Hiljaisina ajankohtina tiedotamme harvemmin. Uutiskirjeen tilanneiden kesken järjestämme myös arvontoja muutaman kerran vuodessa.
Linnoituspolku – löytöretkiä linnoituspolullaVapaa-aika
Kohtaa linnoitusta ympäröivät vallihaudat, kaupunkia nostosilloin suojanneet portit sekä vaikuttavat tykkiasemat, tunnelit ja holvit – kierrä koko polku ja koe linnoitusvallien upea historia! 
Linnoituspolku on kävelyreitti, joka alkaa Lipputornilta ja kiertää Haminan linnoitusvalleja mukaillen keskustan ympäri ja päättyy Raatihuoneentorille, linnoituksen keskipisteeseen. Voit kulkea reitin kummin päin vain, tai poiketa polulle reitin varrelta. Linnoituspolun varrella on seitsemän opastaulua. Lisää tietoa linnoituksen menneistä ajoista sekä kartan polulle saat verkkosivuiltamme. 
Kartan saat ladattua alla olevasta linkistä!
Mitä tuotteita haluaisit museokauppaan?Yleistä
Museokauppojen suosio on kovassa nousussa lahjojen ja tuliaisten ostopaikkoina.  Millaisia tuotteita haluaisit löytää valikoimistamme? Kehittämisideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!
LiikuntaneuvontaVapaa-aika
Lähde kohentamaan elämänlaatuasi liikunnan avulla.
Lähde mukaan liikuntaneuvontaan tai pienryhmävalmennukseen.

Liikuntaneuvoja Pyry Liikkanen 
pyry.liikkanen@hamina.fi
040 199 1779
Liikunnallisia tapahtumiaVapaa-aika
Millaisia liikunnallisia tapahtumia toivoisit Haminassa järjestettävän?
Tervetuloa HaminAppi-sovellukseen!Yleistä
Tervetuloa HaminAppiin! HaminAppi on haminalaisten ja Haminasta kiinnostuneiden mobiili osallistumiskanava, jonka kautta voit ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Haminapin avulla pysyt kärryillä ajankohtaisimmista asioista, saat uusimmat uutiset, tapahtumatiedot ja paljon muuta. Voit sovelluksen kautta antaa myös suoraa palautetta kaupungille.