Osallistu

Rakenna yhteisöäsi. Anna mielipiteesi ja ole kuulolla päivityksistä.,
Asumassa Haminassa-juttusarja on käynnissäAsuminen & Ympäristö
Asumassa Haminassa -juttusarjan tarkoituksena on selvittää, mikä tekee kohtaamisten Haminasta unelmien kotikaupungin 💕 Linkistä pääset kurkistamaan, millaisia juttuja kaupungistamme on tähän mennessä kerrottu 😄

Haluaisitko sinä kertoa, kuinka sinusta tuli haminalainen? Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia Haminan viestintäkoordinaattorille riikka.koskimies@hamina.fi tai ottamalla yhteyttä Reimarin toimitukseen puh. 0440 753 137 tai sähköpostilla: jorma.haapamaki@reimari.fi.
Haminan kaupunkipyörät ovat taas käytössäAsuminen & Ympäristö
Kaupunkipyörät ovat saapuneet Haminaan! Pyörät ovat kaikkien kaupunkilaisten ja vierailijoiden käytössä koko kesän aina lokakuun loppuun asti. 
Pyöräasemat ovat kauppatorilla, Raatihuoneella, Tervasaaressa ja Linnoituksen uimahallin edustalla sekä uutuutena linja-autoasemalla. Kaupunkipyörät ovat käytössä vähintään lokakuun loppuun saakka, ja niitä saa käyttöönsä puhelimeen ladattavalla Donkey Republic -sovelluksella.

Säännöllistä pyörän käyttöä varten voit hankkia nyt tarjouksessa olevan koko kauden 2020 sisältävän kausipassin. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun asti.